Vissersstraat 51, 1800 Vilvoorde

Bereikbaarheid

Restaurant De Kuiper

Komende van Grimbergen.

Komt u van Grimbergen, gaat u aan de eerste lichten na de brug van Vilvoorde naar rechts (Tuchthuisstraat). U neemt dan weer de eerste rechts (rondeweg). U houdt rechts aan en volgt deze straat verder tot dat u aan campus de brug (vaartstraat). Hier gaat u recht door en neemt u de tweede links (vissersstraat). Zo komt u uit in de straat van het restaurant.

Komende van Brussel

Komt u van Brussel (Schaarbeeklei), Neemt u gaat aan de lichten aan de kerk links (Vuurkruislaan) en de eerstvolgende lichten, net voor de brug van Vilvoorde weer links (Tuchthuisstraat). U neemt dan de eerste rechts (rondeweg). U houdt rechts aan en volgt deze straat verder tot dat u aan campus de brug (vaartstraat). Hier gaat u recht door en neemt u de tweede links (vissersstraat). Zo komt u uit in de straat van het restaurant.

Komende van Mechelen

Komt u van Mechelen via de Hendrik 1 lei, Neemt u na de lichten aan het Rooseveltplein de eerste rechts (Toekomststraat). Deze volgt u tot dat u uitkomt op een T-splitsing. Hier gaat u naar links (Vlaanderenstraat) en neemt u de tweede links (Lange molensstraat). Hier neemt u de eerste rechts (Vaartstraat) en neemt u weer de eerste rechts (Vissersstraat). Zo komt uit u in de straat van het restaurant.

Komende van de E19

Komt u van de E19, volgt u de luchthavenlaan richting Vilvoorde. Op het eerste rondpunt, gaat u rechtdoor net zoals bij het tweede rondpunt. Aan de lichten draait u rechts (Benoit Hanssenslaan). U komt dan uit op een T-splitsing waar u links keert (Leuvensestraat). U volgt deze straat en neemt de derde rechts (Ferdinand Campionlei). U volgt deze straat (word de Franklin Rooseveltlaan) en gaat aan de lichten naar links (Hendrik 1 lei). Na de lichten aan het Rooseveltplein neemt u de eerste rechts (Toekomststraat). Deze volgt u tot dat u uitkomt op een T-splitsing. Hier gaat u naar links (Vlaanderenstraat) en neemt u de tweede links (Lange molensstraat). Hier neemt u de eerste rechts (Vaartstraat) en neemt u weer de eerste rechts (Vissersstraat). Zo komt u uit in de straat van het restaurant.

OPENINGUREN

Maandag en dinsdag
Gesloten

Woensdag tot zaterdag
11.30u – 14.30u & 17.30u – 21.30u

Zondag
11.30u – 21.00u

CONTACT INFO
Vissersstraat 51
1800 Vilvoorde
02 251 13 87
info@restodekuiper.com

Webdesign door Digistef |  Fotografie door Dirk De Cubber

Restaurant De Kuiper

Wij zijn gesloten vanaf 26/04 om 14h30 en gaan terug open op woensdag 08/05.